SLEVA 5 % NAVÍC PRO REGISTROVANÉ ZÁKAZNÍKY :)

PROČ JE DŮLEŽITÉ ČISTIT KOJENECKÉ POTŘEBY VE STERILIZÁTORU?

Zdraví dítěte je pro vývoj velmi důležitý. Pozornost by měla být věnována zdraví novorozenců, zejména proto, aby se předešlo různým onemocněním v pozdějším věku. Obecně platí, že mnoho poruch pozorovaných u kojenců je způsobeno produkty, které kojenci používají. Imunitní systém miminek je extrémně citlivý od prvního okamžiku narození. Hygiena se nesmí podceňovat. Dětské nádobí může obsahovat bakterie, plísně, viry a další parazity, které mohou způsobit onemocnění.

Mnohé ze studií provedených z hlediska zdraví dítěte naznačují, že mnoho poruch pozorovaných u kojenců, které lze považovat za rizikové, je způsobeno výběrem produktů pro kojence. Některé z nich zahrnují používání věcí, které matka používá pro dítě, aniž by je umývala, neustále používání stejných produktů a používání stejného produktu na více než jednom dítěti. Z tohoto důvodu odborníci zajímající se o zdraví kojenců doporučují výrobky pro miminka sterilizovat. Sterilizátor snižuje množství bakterií.

Proč by se dětské vybavení mělo čistit ve sterilizátoru?

Miminka vnímají své prostředí tím, že rozpoznávají materiály kolem sebe. Začínají poznávat určité předměty uchopením a dotykem malých hraček. Některé produkty jsou navíc ve výživě miminka velmi důležité. Mezi nimi jsou velmi důležité kojenecké lahve a dudlíky.

Aby se imunitní systém vašeho dítěte plně rozvinul, musí být dětské materiály udržovány bez choroboplodných zárodků. Sterilizace je jednou z nejspolehlivějších ochranných metod. Proto je čištění dětských víček, lahviček, hrnečků, dudlíků, vidliček, lžiček, kojeneckých lahví a dokonce i hraček velmi důležité.

Použitím sterilizátoru k zajištění čistoty takových materiálů můžete zajistit, že věci vašeho dítěte budou z více než 99 % bez choroboplodných zárodků a že bude moci výrobky používat bezpečněji. Ačkoli jsou tyto produkty obecně známé jako sterilizátory lahví, některé modely mají také mnoho dalších funkcí, jako je ohřívání a vaření potravin v páře.

Co byste měli zvážit při výběru sterilizátoru?

Sterilizátor má velký význam při čištění kojeneckých potřeb od bakterií a choroboplodných zárodků. Proto je nutné při nákupu tohoto produktu věnovat pozornost některým bodům;

Kvalita produktu

Pokud se chystáte vybírat sterilizátor vzhledem k jeho povaze a snadnému použití, rozhodně byste měli dbát na kvalitu produktu. Přestože se většina lidí obecně obrací k cenově dostupným produktům, nemohou najít funkce, které hledali. Vybraný produkt musí být bez BPA. Zároveň by neměl obsahovat karcinogenní látky. Pokud hledáte kvalitní sterilizátor, můžete se podívat na produkt Mamajoo 5v1, nebo 3v1.

Snadnost použití 

Jednoduchost a intuitivní ovládání. Sterilizátor má být především i váš domací pomocník :).